Aroma diffuser helpt omgevingslucht te zuiveren

In de aromatherapie worden essentiële oliën niet alleen voor de aangename geur gebruikt, maar ook voor het welzijn dat ze aan het lichaam en de geest verschaffen. Als de essentiële oliën verspreid worden door een Aroma Diffuser, helpen ze uw omgevingslucht te zuiveren, een ontspannende of stimulerende sfeer te creëren.

Aroma diffuser helpt omgevingslucht te zuiveren

Een aantal voorbeelden van oliën om in een aroma diffuser te gebruiken:

Reiniging van de lucht
CitroenTea Tree (Melaleuca)Kaneel

Lekker slapen en ontspannen
Lavendel – Roomse KamilleWierook

Stress en spanning
Ylang YlangLavendelClary Sage

Ademhalingsproblemen
PepermuntRozemarijnMarjoleinLimoenWierookboomEucalyptus

Verkoudheid en grieperig
EucalyptusCitroenmelisseOreganoGrapefruitWierookboom

Insecten weren
ArbovitaeCitroen –  CitroengrasPatchouli

Opwekkend en stemming verheffend
Wilde SinaasappelLimoenCitroenGrapefruit

Gebruiksaanwijzing diffuser:

  • Voeg een aantal druppels toe aan het water van uw diffuser
  • Een handige Nederlandse beschrijving wordt meegeleverd

Waarom zou u een diffuser of aroma verspreider gebruiken?

Heeft u een eigen salon of praktijk, bijvoorbeeld als schoonheidsspecialiste, masseur, pedicure, coach maar ook (tand)arts, fysiotherapeut of zonnestudio dan is het belangrijk om de lucht vrij van bacteriën, virussen en schimmels te houden. Ook hier is een aroma diffuser erg geschikt om de lucht te zuiveren. Er zijn oliën die microben vernietigen en het is soms ook belangrijk om uw klanten te laten ontspannen of op hun gemak te stellen, dit kunt u bereiken met een goede diffuser en pure essentiële oliën.

Diffusers met groot waterreservoir en lange gebruikscyclus

Diffuser Leisure glas blauw - Aroma verspreider UltransmitDe aroma diffuser Leisure glas van Ultransmit is een Aroma verspreider met een zeer groot water reservoir van 200 ml met een groot verdamp volume en een lange gebruikscyclus. uitstekend geschikt voor grote ruimtes voor het verdampen verspreiden van essentiële oliën.

 

De diffuser Arko Essentiel – Aroma verspreider en luchtbevochtiger heeft een groot waterreservoir van 300 ml mede hierdoor heeft deze diffuser een zeer lange gebruikscyclus tot wel 10 uur. (20 uur cyclisch)

Arkopharma Diffuser – Aroma verspreider & Luchtbevochtiger

De aanbevolen oppervlakte voor deze diffuser is +- 30 m². Voor een grotere ruimte kunnen er meerdere diffusers – aromaverspreiders gebruikt worden.

Startersset Essentiële oliën

Wij hebben voor u een introductiekit met drie essentiële oliën, Lavendel, Citroen en Pepermunt. Deze drie basisoliën kunt u voor veel doeleinden gebruiken en ook in uw diffuser gebruiken voor een heerlijke geur en aromatherapie. Bij deze introductiekit ontvangt u een uitgebreide gebruiksaanwijzing met veel waardevolle tips.

introductiekit essentiële oliën

In onze rubriek aromatherapie hebben wij een selectie boeken die onmisbaar zijn als je meer wilt weten over de werking, het gebruik en toepassen van essentiële oliën. Wil je meer weten over het gebruik en toepassing van etherische oliën, dan is de pocket gids inleiding tot Modern Essentials een onmisbaar en heel handig boekje op zak formaat. Het Modern Essentials boek is een naslagwerk dat je niet mag missen als je zuivere essentiële oliën wilt gebruikt binnen je gezin of praktijk.

Essentiële oliën workshops en informatie

Wilt u meer weten over essentiële oliën dan verwijzen wij u graag door naar Enjoil. Zij geven regelmatig workshop over het gebruik van essentiële oliën en de krachtige therapeutische werking.

jouw_gezondheid_jouw_zorg

Aromatisch gebruik essentiële oliën – Toepassingsmethode

Share